ru ua
Каталог
Передзамовлення
(0)

ланолін безводний

Додати в порівнянняк
Опис
Відгуки
Опис

Ланолін безводний - натуральний тваринний віск високої очистки, що отримується з підшкірного жиру & nbsp; овець. & Nbsp; Купити ланолін безводний у наш час можливо завдяки віковим & nbsp; традиціям & nbsp; вівчарства & nbsp; поширеного & nbsp; задовго & nbsp; до & nbsp; часів & nbsp; Стародавнього & nbsp; Рима & nbsp; і & nbsp; Греції . & nbsp; В & nbsp; ті & nbsp; часи & nbsp; < span style = "line-height: 1.6em;"> про н & nbsp; проводився & nbsp; примітивними & nbsp; методами обробки і & nbsp; ні & nbsp; на & nbsp; стільки & nbsp; очищеним & nbsp; як & nbsp; зараз, & nbsp; про днако & nbsp; вже & nbsp; тоді & nbsp; л анолін & nbsp; широко & nbsp; використовувався в тому числі і для косметики.

В природі підшкірний жир у овець дозволяє справлятися з самими складними погодними умовами, & nbsp; що & nbsp; < span style = "line-height: 1.6em;"> безсумнівно робить продукт отримується з нього - ланолін безводний забезпечує в & nbsp; косметичних & nbsp; < span style = "line-height: 1.6em;"> засобах захисні і поживні властивості для шкіри людини, тим більше, що по & nbsp; своїм складом він & nbsp; максимально наближений до структури підшкірного жиру людини. Маючи дуже & nbsp; густу жирову & nbsp; консистенцію & nbsp; ланолін безводний не використовується в чистому вигляді, тому що в такому & nbsp; стані здатний & nbsp; закупорювати сальні & nbsp; < span style = "line-height: 1.6em;"> залози, а в деяких випадках викликати алергію. Однак & nbsp; у відповідних & nbsp; пропорціях він масово & nbsp; < span style = "line-height: 1.6em;"> використовується в косметичній промисловості.

до складу ланоліну входять складні ефіри, жирні кислоти і вільні вищі спирти. Його здатність & nbsp; пов'язувати жирні фази і водні розчини широко використовується в косметиці в приготуванні кремів & nbsp; різної консистенції, а також багатьох мазей, які забезпечують шкірі еластичність, м'якість і & nbsp; захист & nbsp; від несприятливого впливу навколишнього середовища. Завдяки здатності утримувати & nbsp; в собі вологу, при & nbsp; цьому не змінюючи в'язкості , ланолін безводний володіє чудовими зволожуючими & nbsp; якостями. Купити & nbsp; ланолін безводний для натуральної косметики за вигідною ціною в нашому інтернет - магазині можливо з & nbsp; доставкою в м Чернігів і по Україні.

Відгуки
Відгуків ще ніхто не залишав
Зворотний дзвінок
Запит успішно відправлений!
Ім'я *
Телефон *
Передзамовлення
Передзамовлення успішно відправлен!
Ім'я *
Телефон *
Додати в кошик
Перейти в кошик