ru ua
Каталог
Передзамовлення
(0)

Оксид цинку

Додати в порівнянняк
Опис
Відгуки
Опис

Оксид цинку - застосовується в косметиці як антисептик, що запобігає утворенню комедонов (чорних крапок) і зменшує продукцію шкірного сала. У зв'язку з цим широко використовується в косметичних препаратах для жирної шкіри, а також в сонцезахисних засобах, тому що є захисним фільтром від А і УФ променів. становить інгредієнт в кремах, косметичних масках, бальзами для губ, пудрах, тінях для повік, антиперспіранти.

Відгуки
Відгуків ще ніхто не залишав
Зворотний дзвінок
Запит успішно відправлений!
Ім'я *
Телефон *
Передзамовлення
Передзамовлення успішно відправлен!
Ім'я *
Телефон *
Додати в кошик
Перейти в кошик